Ongeveer een jaar geleden

Gek he?” zei ik tegen m’n moeder terwijl we de parkeerplaats van het AMC oversteken, “dat ik hier in juli nog geweest ben, maar het al veel langer geleden lijkt.” We bedachten dat dat kwam omdat ik er iets meer dan een jaar geleden nog praktisch dagelijks was, of hele weken sliep. We hadden laatst weer zo’n momentje gehad waarop we alles gingen oprakelen. Wanneer dat gebeurt bespreek je ineens dingen die je helemaal vergeten dacht te zijn. Maar het was goed zo, ik voelde me relatief goed.

Lees het hele verhaal

Vandaag een jaar geleden werd Wil geopereerd aan zijn hart. Nu 1 jaar na dato kunnen we zeggen dat het goed met hem gaat. Hij kan alles weer en heeft weer lol in alles. Maar onlangs kwam ik tot de ontdekking dat mijn linker borst er anders uitzag dan de rechter. Weer een week later ontdekte ik links onder een bultje. Vorige week naar de dokter geweest en nu moet ik morgen een mammo, echo en biopsie/punctie. Wanneer de uitslag er is…geen idee!! Hopelijk gauw, want deze onzekerheid maakt me gek.

Lees het hele verhaal.

Noot van de redactie.

Op 27 juli 2021 bereikte ons het treurige bericht dat Nicole overleden is. Wij wensen de familie en iedereen die haar lief heeft, heel veel sterkte toe.