Workshop Yoga

woman, girl, yoga

 

Raja Yoga is een duizenden jaren oude klassieke training gericht op meditatie. Deze vorm van Yoga is een samenstel van oefeningen om de gedachten te leren beheersen. het gaat om bewustwording en het vermogen de gedachte in banen te leiden. De workshops worden gegeven door Eva de Haan.

Voor wie is Yoga?

Yoga kan door iedereen beoefend worden. Alle oefeningen kunnen op maat gedaan en gemaakt worden. Door regelmatig de oefeningen te oefenen zal je merken dat je de houdingen steeds beter gaat uitvoeren.

Belangrijk

Voordat je aan de les begint is het verstandig om geen volle maag te hebben. Indien mogelijk, let op je voeding. En trek kleding aan, waarin je je vrij kunt bewegen.

Meditatie voor uw welzijn

meditation, balance, rest

 

 

Ook een nieuw pareltje in ons aanbod. Vanaf nu kunt u op elke week een meditatietraining volgen bij Roel Smallenbroek. Mediteren kunt u zien als trainen van uw geest of gedachten. U krijgt de eerste bijeenkomst hier uitgebreid uitleg over. De training wordt gegeven in de “kinderkamer”.

 

 

Naast deze groep wordt er vanaf april 2020 een zogenaamde “inloopmeditatie” gehouden voor iedereen ook voor de vrijwilligers. Wilt u dit eens proeven, geef u op. Voor de juiste datum en tijd, zie de agenda op de “Homepage“.

Mindfulness voor uw welzijn

Mocht je meer informatie wensen, kijk op http://www.innergiek.nl/p/1/66/mindfulness

Mindfulness  is een meditatiemethode om te leren met aandacht aanwezig te zijn in het hier en nu. Het Inloophuis biedt u een workshop aan die gegeven wordt door Johannet van Hasz.

Johannet

De workshop is voor iedereen die de kwaliteit van zijn leven wenst te verbeteren, en in het bijzonder voor mensen die beter willen leren omgaan met emoties, stress en pijn. Je leert minder met gedachten bezig te zijn, je lichaam en klachten te accepteren en hanteren, waardoor er meer ruimte ontstaat voor genieten, inkeer en rust. In de workshop wordt aandacht besteed aan de bodyscan, adem-, loop- en zitmeditatie. Daarnaast leer je oefeningen die toepasbaar zijn in het dagelijkse leven. De oefeningen worden uitgebreid en groepsgewijs besproken. Tussen de oefeningen door is er ook uitleg over mindfulness en ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. De workshop wordt gegeven op de 2e maandagmiddag van de maand, er kunnen maximaal acht personen aan deelnemen. Opgave vooraf is noodzakelijk. Via deze website of 0223 747041 (tijdens openingstijden).