Opmerking over onze website

Heeft u een opmerking of misschien wel een klacht. Misschien wilt u nog iets toegevoegd zien op onze website, maar het kan ook zijn dat u een verhaal of ervaring wilt delen. Het kan allemaal. Ook zou het mogelijk kunnen zijn dat u iets creatiefs gemaakt hebt tijdens 1 van onze bijeenkomsten bij het Inloophuis en dat op onze website wilt delen.

Stuur dan een email naar webbeheer@inloophuisdenhelder.nl.

 

Na de beoordeling en eventueel contact met u, wordt het dan geplaatst. Noteer ook graag even uw telefoonnummer, dat praat wat makkelijker, maar zonder uw gegevens is het natuurlijk ook mogelijk om u te benaderen via uw mailadres.

Een website voor u.

Deze website waar u nu naar kijkt is gemaakt in eigenbeheer. Ik kan mij zo voorstellen dat u voor uw liefdadigheid- stichting of vereniging een website laat maken. Contact mij dan met uw verzoek.

Wat gaat dat dan kosten?

Is het voor het goede doel, dan kost het eigenlijk (bijna) niets. Het is dus een (bijna) gratis website. Waar ik u wel op wil wijzen dat het niet gister al gereed is. Het kan even duren. Welke kosten er wel zijn, dat zijn de kosten van een provider. Die heb ik niet in de hand, maar kan er wel voor zorgen dat dit geregeld is tegen een laag bedrag. Mochten er kosten zijn aan een thema of plugin voor uw website, die worden wel in rekening gebracht omdat ik die ook moet betalen, maar over het algemeen kan het zonder dat het u geld kost.

Wel vraag ik aan u een vrijwillige bijdrage welke geheel ten goede komt aan het Inloophuis Den Helder.

Commercieel belang. 

Is het een website voor commercieel-belang, dan zijn hier wel kosten aan verbonden.

Deze kosten komen geheel ten goede aan het Inloophuis Den Helder.

Contact mij via email: webbeheer@inloophuisdenhelder.nl