Ons bezoekadres

Inloophuis Den Helder

Marsdiepstraat 621a

1784AM Den Helder.

Tel. (0223) 747041

hands, holding, smartphone

Telefoonnummer Inloophuis Den Helder

Ons telefoonnummer is buiten openingstijden bereikbaar per voicemail. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.
Binnen openingstijden via telefoonnummer(0223) 747041
Raadpleeg voor onze openingstijden de agenda op de “Homepage”

 

mail, at sign, computer

Onze emailadressen

Inloophuis:                               info@inloophuisdenhelder.nl
Vrienden van het  Inloophuis: vriendenvan@inloophuisdenhelder.nl

Webbeheer:                              webbeheer@inloophuisdenhelder.nl

 

Postadres

Het adres waar u het naar toe kunt sturen.
Inloophuis Den Helder e.o.
Marsdiepstraat 621a
1784 AM Den Helder

keyboard, characters, symbol

Opmerkingen over de website

Opmerkingen over website of misschien een artikel of pagina die u toegevoegd zou willen zien. Informatie over een pagina of misschien iets wat incorrect is. Adverteren. Noem maar op. Alles wat u aan de webbeheerder kenbaar wil maken of vragen, mail naar webbeheer@inloophuisdenhelder.nl.
Ik ben u zeer dankbaar voor mail.

Een gratis website voor u, klik hier voor meer informatie.

donate, charity, button

Doneren

Omdat alles geld kost, te denken aan huisvesting, verwarming, elektriciteit, maar ook activiteiten, hopen wij dat u ons zou willen steunen. Hierbij denken wij b.v. aan financiële ondersteuning, maar er is zoveel waarbij u ons kunt ondersteunen. De koffie thee en wat lekkers daarbij kost ook geld, maar een donatie in middelen is natuurlijk ook meer dan welkom. Wij zouden uw donatie in welke vorm dan ook zeer op prijs stellen en op die manier mensen kunnen ondersteunen die het al zo moeilijk hebben.

Ons rekeningnummer NL 54 ABNA 0449 2356 88

t.n.v. Stichting Inloophuis Den Helder

Met alles wat wij doen om mensen te kunnen ondersteunen, worden vrijwilligers en soms professionals ingezet die zich belangeloos inzetten om u te helpen in moeilijke tijden. Iedereen die belangstelling toont kan op vrije inloopdagen gewoon binnenkomen voor een kopje koffie of thee. Hierbij stellen wij geen verplichtingen en de koffie en thee zijn gratis.

 

Ook de meeste activiteiten zijn gratis en verplicht u tot niets. Soms moeten wij een kleine donatie vragen. Kom binnenlopen verbaas en u over de mogelijkheden, warmte en steun die u van ons kunt krijgen.

Misschien wilt u ons ondersteunen door ook 1 van onze vrijwilligers te worden. Hiervoor krijgt u alle handvatten die u daarbij nodig heeft.

 

Maar vooral gewoon binnenlopen om eens te kijken wat wij zoal doen is ook goed. U bent van harte welkom. Niets hoeft, alles mag.