luggage, antique, teddy

Uw koffer vol verhalen uit het leven

Onder begeleiding van Gery Posch en Ria Verbruggen duiken in uw persoonlijke geschiedenis en hier vorm aan geven door een verhaal, een gedicht of een collage. Al uw verhalen samen vormen dan het verhaal van uw leven. U kunt het maken voor uzelf, uw kinderen of voor de wereld. Het kan zeker een spannende tocht worden.

Je kan ontdekken waar je mee zit, wat er speelt in je leven. Je hebt zelf inbreng in de thema’s om over te schrijven. Er kunnen vragen aan de orde komen als: wat haal je je veerkracht vandaan, je levensvreugde? Om Creatief te schrijven is het niet nodig om foutloos te schrijven. We spelen met woorden, stemmingen en beelden.

Inlooporkest

De 1e en 3e maandagmiddag staan in het teken van muziek en ontspanning. Er zijn twee activiteiten: muziek maken en zingen. Deze activiteiten zijn bedoeld voor al onze gasten. Ook medewerkers van het Inloophuis zijn van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. Wel moet u als gast van het Inloophuis zijn ingeschreven of worden ingeschreven.

 

Ervaring is niet noodzakelijk

 

Muziek Maken Op Maat!

Muziek maken en ervaren in uw eigen tempo. Genieten van beweging en klanken. Het orkest is voor iedere gast van het Inloophuis toegankelijk, het spelen en beleven wordt afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. U onderzoekt wat de mogelijkheden zijn, ook al heeft u nog nooit een muziek instrument ter hand genomen. Kom in beweging en laat u horen. Muziek Maken Op Maat is het leven vieren. We spelen onder de leiding van Gery Posch

Wanneer? Controleer de agenda op de pagina “Home”

 

Inloopkoor

Zangervaring is niet nodig. De sfeer is ontspannen en de prestaties zijn ondergeschikt aan het plezier. We zingen onder de leiding van Gery Posch. Wanneer? Controleer de agenda op de pagina “Home”